مشاوره حقوقی رایگان - شرط نصف اموال

سلام وقت بخیر برای من خاستگاری اومده که میگن به جای مهریه شرط نصف اموال را بگذاریم من میخاستم بدونم که چطور این شرط رو در عقدنامه بنویسم که اگر ایشون خدای نکرده فوت کردن هم بتونم به عنوان مهریه نصف اموال به من برسه. و اینکه این شرط چطور نوشته شه که هم شامل اموال ملکی و پول یا ارثی که به ان رسیده است باشه؟ اخه بعضی جاها خوانده ام که فقط در صورتی که مرد بخواهد زن را طلاق دهد این شرط اجرا میشه.

پاسخ ها :

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

سلام مهریه. باید قید گردد و در خصوص نصف اموال اگر طلاق به در خواست شوهر باشد نصف اموال متعلق به شماست درست می باشد به صورت شرط ضمن ازوداج قابلیت نگارش دارد