مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت حق کمیسیون

سلام و شب بخیر
من مشاور املاک دارم و عضو رسمی اتحادیه هستم. اخیرا قرارداد پیش فروش رسمی نوشته ام ولی خریدار از پرداخت حق کمیسیون املاک طفره میرود و پول نمیدهد. میخواستم ببینم چکار باید بکنم و چه دادخواستی باید بدم و از کجا شروع کنم؟ لطفا راهنماییم کنین. ممنونم.

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

علیه ایشان طرح دعوای مطالبه والزام به پرداخت حق العمل کارتون رو مطرح کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست مطالبه طلب از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بدهید