مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک اوقافی برای مهریه

سلام. من 130 تا مهریه گذاشتم اجرا. الان قسط همسرم عقب افتاده. همسر بنده یک زمین اوقاف داره که روش ساختمان ساخته شده ولی در شهرداری مجوز ساخت ندارد. من چطوری میتونم این رو به دادگاه اثبات کنم و بتونم توقیف زمین را بگیرم و بفروشم که از قسط مهریم کم بشه؟

پاسخ ها :

توقیف ملک اوقافی بابت مهریه توقیف ملک اوقافی عقب افتادن قسط مهریه توقیف ملک ملک اوقافی مهریه