مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

با عرض سلام و خسته نباشید.
کارگری هستم 51 ساله با مدرک سیکل و با 26 سال سابقه کار مستمر به صورت پیمانکاری در شرکت فولاد خوزستان، در سن 16 سالگی به مدت 16 ماه زیر سن مشمولیت ( داوطلب بسیجی ) در جبهه های جنگ حضور داشتم. لذا با توجه به قوانین جدید تبدیل وضعیت اینجانب از پیمانکاری به قراردادی یا رسمی امکان پذیر می باشد؟

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام

درحال رایزنی هستند که آن شا الله شرکتی خواهم مشمول تبدیل وضعیت شوند