مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ارثی

با سلام و خسته نباشید.
پدربزرگم در سال 88 فوت کردند و پدرم در سال 97 فوت کردند.
از پدربزرگم 20 هکتار زمین و 6 ساعت آب به جا مانده است که از سال 88 در اختیار عموم و مادربزرگم بوده است.
کلا دو پسر و شش دختر و مادربزرگم ورثه هستند.
یک) مادربزرگم و عموم به بهانه جهاز خریدن بهترین زمین ها رو بدون اطلاع ما فروختن و دارن میفروشن که زمین هنوز انحصار وراثت نشده است و ما اطلاعی نداشتیم و راضی نیستیم به چه صورت قابل پیگیری می باشد؟
دو) آیا زمین هایی که فروختن از سهم الارث دختران کم می شود و قابل بازگشت هست؟ به چه صورت قابل پیگیری می باشد؟
سه) 12 سال آب زمین کشاورزی در اختیار عموم و مادربزرگم بوده. میتوان طلب اجرت المثل در این سال ها کرد؟ به چه صورت قابل پیگیری می باشد؟
چهار) با جعل امضای بابام اقدام به معاوضه و فروش زمین می کنند به چه صورت قابل پیگیری می باشد؟

پاسخ ها :

فروش ملک ارثی بدون انحصار وراثت فروش ملک ارثی بدون اجازه وراث مطالبه اجرت المثل ملک ارثی مطالبه اجرت المثل جعل امضا اجرت المثل جعل انحصار وراثت