مشاوره حقوقی رایگان - سهام عدالت

با سلام. بنده دستم خالی است .در ضمن از همسرم میخواهم جدا بشوم. سهام عدالت بنده را توقیف کرده و از طرفی 30% از سهام عدالتم را آزاد کردم. سوال بنده این است به چه روشی میتوانم سهام عدالت من به دست او نرسد. آیا سهام عدالتم آزاد باشد بهتر میتوانم به نتیجه برسم یا آزاد نکنم؟ در مجموع میخواهم سهام عدالت بنده به هر طریق ممکن به اون نرسد. آیا با فروش سهام عدالت میشود؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سهام عدالت در صورت طلاق همسر طلاق فروش سهام عدالت سهام عدالت