مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در کار و سرمایه

سلام.من با دوستم کارگاهی رو راه اندازی کردیم. همه پول اجاره کارگاه و وسایل و ابزار آلات رو من پرداخت کردم. خودم هم هر روز همپای رفیقم کار میکنم. میخواستم بدونم که شرایط شراکت ما چطوری هست؟ رفیقم فقط دو سه تا مشتری داره. حالا ما باید چند درصد بین هم شراکت کنیم؟ ممنون میشم اگر جواب بدید.

پاسخ ها :

فاطمه قره حسنلو

فاطمه قره حسنلو :

سلام .بسته به توافق خودتون داره که با همکارتون به چه نحو توافق میکنید و بهتر اینه که یه شراکت نامه مابین خودتون بنویسید.