مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به خدمت پس از بازخریدی

با سلام. اینجانب آقای... فرزند ... به شماره ملی ... می باشم. وارد ارتش شده ام و در سال 82 خود را در کمیسیون 104 بازخرید شده ام. تنها به دلیل مثبت بودن آزمایش بدنی که طبق مدت زمانی که در ارتش بوده‌ام اینجانب هیچ گونه مشکلی نداشتم و جزء بهترین نفرات ارشد خدمت خود بودم. فقط به دلیل ندانستن در خوردن دارو و نداشتن تجربه در استفاده از داروهای کدئین بنده را به مثبت بودن مواد مخدر تلقی نموده اند. علت حساس بودن رسته خدمتی اینجانب جزء بودن و نکته حائز اهمیت برای اینجانب در این جا هست که تنها در کمیسیون اول رای بنده به کمیسیون 104 کشیده شده است و چون در آن زمان درگیر مریضی پدر و مادرم در بیمارستان بودم، نتوانستم پیگیر پرونده خود شوند. به علت مخارج زیاد از گرفتن وکیل نا مقدوربود.حال با توجه به شرایط کنونی بنده و پست مهم اینجانب و توانایی دوباره خدمت در رشته خود می باشم. خواهشمندم از نیروی ارتش هوایی و فرمانده هان اینجانب و معاونین محترم بررسی مجدد در پرونده اینجانب را در صدر کارهای خود قرار دهید تا من هم بتوانم دوباره در قدمی که محافظ ناموس و جان ملت ایران است خدمت کنم و جزء بهترین ها در ارتش نیروی هوایی باشم. در آخر عاجزانه تقاضای پیگیری پرونده اینجانب و علاقه شدید من در رسته خود که جزء معدود رسته های سخت در نیروی هوایی می باشد با کمک شما معاونین و فرماندهان عزیز به یاری و به یاری خدا راهی برای بازگشت اینجانب به این نظام باشید. از همکاری شما صمیمانه تشکر می کنم.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی چی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مخاطب شما کیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!