مشاوره حقوقی رایگان - ادعای کلاهبرداری

سلام و خسته نباشید بنده چند ماه پیش سیم کارتم به طور امانت نزد یکی از دوستانم بوده و بعد چن وقت به من یه نفر شاکی شده که چن ماهه پیش از این سیم کارت از اون شخص گوشی موبایلی خریداری شده که بهش پول جعلی داده شده و از سیم کارت بنده استفاده شده و اون شخصی که سیم کارت بنده پیشش بوده میگه که من مطمئنم در اون تاریخ که اون شخص ادعا داره هیچ گونه گوشی موبایل نخریده آیا با گرفتن پرینت از مخابرات که ثابت کنه با فروشنده موبایل هیچ گونه تماس و پیام خطی از سیم کارت من گرفته نشده میشه رد اتهام کرد و اون شخص چجوری میتونه اثبات کنه چند ماهه پیش پولی که گرفته جعلیه

پاسخ ها :

ادعای کلاهبرداری سوء استفاده از سیم کارت دیگری سیم کارت پول جعلی