مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از عکس دیگران در تلگرام

سلام من یک اکانت در تلگرام دارم که بدون هیچ نیت بدی عکس یکی از بازیگرای مورد علاقمو گذاشتم براش اما گاهی فقط جهت سرگرمی عکس های مختلفی از اون بازیگر برای برخی از کاربران ارسال میکردم
الان یک مورد دیگه برام پیش اومده که یک نفر به علت مزاحمت تلفنی از من شکایت کرده و ادعا میکنه که پیامای تلگرام منو پرینت گرفته
نمی دونم این امکان داره یا نه
البته برای اون مورد من هیچ استفاده ای از عکس ها نمیکردم و صرفا برای ناشناس ماندن اون عکس ها رو استفاده میکردم و علاقه ام به اون خانم بازیگر و هیچ سودی از این مورد نبردم
اون آقایی که علیه من شکایت کرده میگه پیاماتو دیدم و متوجه شدم برای غریبه ها عکس های جعلی فرستادی
در حالیکه هیچ چیزی عایدم نشده
من پزشکم و بی سابقه
در دادگاه این کارم چه حکمی میتونه داشته باشه؟
در دادگاه

پاسخ ها :

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

دروداگر پیامهای تلگرام شما حاوی تهت و توهین وافترا به دیگری باشد می تواند از شما شکایت کند.09120998469