مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ندادن واحد از سوی پیمانکار

با سلام. بنده واحدی اداری را در سال 97 از یک پیمانکار که خود پیمانکار هم قرارداد با مالک و سازنده داشته و 3واحد به پیمانکار تعلق گرفته. و از اون 3 واحد یک واحد را من پیش خرید کردم. الان دقیقا 2سال از تحویل و سند گذشته. و بدلیل اختلاف سازنده و مالک واحد را تحویل نداده. به نظر شما من چه باید بکنم ؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
قرارداد باید مطالعه شود تا دقیق نظر داد احتمالا امکان محکومیت ایشان به تحویل و پرداخت خسارت وجود دارد