مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد پیمانکار در بازسازی ملک

سلام. با پیمانکار قرارداد بازسازی ساختمان داریم از تاریخ پایان قرارداد دو ماه گذشته و کار نیمه تمام مانده و از انجام ادامه کار خودداری کرده. بابت هر روز تاخیر خسارت تعیین شده. الآن چی کار باید بکنیم؟

پاسخ ها :

مجيد  مصلحي نجف آبادي

جناب آقای مجيد مصلحي نجف آبادي :

سلام-به دادگاه دادخواست با عنوان خسارت تاخیر در عدم انجام تعهد بدید