مشاوره حقوقی رایگان - استعلام وکالت نامه

با سلام. با توجه به این که بنده درخواست مطالبه مهریه داده ام و میدانم که همسرم از ترس مهریه اموال خود را هم قبل از ازدواج و هم بعد از ازدواج به اسم برادراش انتقال داده و فقط از اون ها وکالت نامه بلاعزل میگیره من میتونم یک نامه از اجرای احکام بگیرم که یک استعلام در مورد وکالت نامه هاش بگیرن؟ پس از اثبات داشتن وکالت نامه بلاعزل میتونم این اموال رو بابت مهریه توقیف کنم؟

پاسخ ها :

مجيد  مصلحي نجف آبادي

جناب آقای مجيد مصلحي نجف آبادي :

سلام از اینجا استعلام بکیررید. اجرا احکام هم بخواهید نامه میزنه