مشاوره حقوقی رایگان - دعاوی ملکی

پدر من زن دوم گرفت که آن زن شیاد و کلاهبردار بود. الان پدرم میخواد زمینی که به صورت قولنامه ای سالها قبل خریداری کرده را به من واگذار کنه که اون زن ارثی بعد از حیات پدرم نبره. ایا باید قولنامه ای بین خودمون بنویسیم که اون زمین را به من انتقال بده بدون اینکه اون زن بتونه ادعایی داشته باشه؟ یا راه دیگری داره؟ ممنون

پاسخ ها :

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

مبایعنامه معتبر بنویسید و شهود بگرید اگر رسمی هست منتقل کنید قبلش حتما از مشاوره کمک بگیرید

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام فارغ از انگیزه شما باید گفت که ملک باید تحت عنوان یکی از عقود ناقل به شما انتقال داده شود مثلا تحت عنوان هبه یا صلح