مشاوره حقوقی رایگان - وكالت بلاعزل رسمي در طلاق

با سلام و احترام خدمت وكلاي محترم
بنده مدتي است كه با داشتن وكالت بلاعزل حق طلاق درخواست طلاق داده ام
ولي شكايتي روي وكالت شده كه قاضي راي طلاق را براي من صادر نكرد
متن شكايت ازين قرار بود كه اين وكالت عادي تنظيم شده و تنها در جهت سازش خانواده و دلگرمي همسرم و در ضمن هيچگونه عقد خارج از لازمي رعايت نشده است
درصورتي كه بارها و بارها اين آقا ميخواسته بخاطر اعتياد و خرجي ندادن وكالت حق طلاق بده ولي هربار امتناع ميكرد ازين كار
حالا دوتا از خواهرام و مادرم و يكي از شوهر خواهرام حاضر به شهادت بر اينكه عقد شفاهي بين من و همسرم صورت گرقته..
از وكلاي محترم خواهشمندم كه مرا راهنمايي فرمايند كه در مورد عقد خارج از لازم شاهدا چه چيزي رو بيان كنن كه راي به ضرر من تموم نشه؟؟؟؟؟؟؟؟
و بايد چه نكاتي رو در اين موضوع رعايت كنم؟؟؟؟

پاسخ ها :

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام
براي كمك بهتر بايد متن وكالت رو مطالعه كنم . راه حل وجود داره ولي قبلش بايد وكالت رو ببينم

یک وکیل

وکالت نامه ها معمولا منجز و بدون قید و شرط تدوین می گردند و اثبات عدم وجود عقد لازمی که وکالت در ضمن ان اعطا شده باشد برای زوج بسیار مشکل است. راه حل های برای موضوع شما وجود دارد.