مشاوره حقوقی رایگان - شارژ پاساژ

باسلام و درود خدمت شما
بنده یکه پاساژ ساختم که 20 واحد تجاری دارد و تعداد 13 واحد واگذار شد و از سال 90 طی صورت جلسات متعدد هیت مدیره تشکیل شد و اقایان طبق قانون تملک بنده را مدیر انتخاب کردن و تا به امروز هر کدام از باز کردن و اجاره دادن و شارژ خودداری میکنند که به ناچاره ماندم چه کنم لطف راهنمایی بفرماید ... متشکرم

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. اگر شما مدیر منتخب هستید می توانید با سمت مدیریت خود اقدام قانونی بکنید و برای کرایه های عقب افتاده نیز شخصاً دادخواست مطالبه اجور معوقه را بدهید . پیروز باشید