مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک تصرف شده

با سلام. ملکی بوده که بعد از سی سال سند باطل شده و به صاحب اصلی خودش رسیده و سند خورده شده. الان تکلیف چی هست برای پس گرفتن ملک و چطور میشه این کسی رو که الان در ملک نشسته رو بیرون کرد و چه زمان طول میکشه و چی کار باید کرد؟ با تشکر.

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. مالک باید دادخواست خلع ید تقدیم کند در صورت تمایل حاضرم دادخواست را برایت تنظیم نمایم.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم