مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور وراث برای تنظیم سند ملک

سلام.
منزل پدری با شش فرزند و سهم مادر به فروش رفته و در تصرف خریدار می باشد. سند تک برگ به نام تمام ورثه با مقدار سهم معین از ثبت صادر شده. یکی از ورثه سهم خود را وکالتی تام الاختیار به دیگر ورثه فروخته. حالا برای انتقال سند بنام خریدار جدید سه نفر حاضر به انتقال و حضور در دفترخانه نیستن. تکلیف باقی که آماده انتقال سند هستن چه می شود؟ حضور ورثه ای که وکالتی سهم خود را فروخته در دفترخانه الزامی است یا خیر؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

عدم حضور وراث برای تنظیم سند ملک انتقال سند ملک ارثی فروش وکالتی ملک انتقال سند ملک ملک ارثی ارث