مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک فروخته شده بابت مهریه

با سلام. بنده دارای یک قطعه زمین کشاورزی هستم. با هماهنگی همسرم بعد یک بار شکایت و رضایت و اومدن سر زندگی فروختم تا منزل در بندر عباس هم که اجاره داریم بتوانیم منزلی خریداری کنیم و بنده زمین را قولنامه بنگاهی و محضری یک ماه و نیم قبل از شکایتش به برادرم که زمین را شراکت داریم فروختم. حال توسط همسرم با توجه به این که سند به نام من هست از طریق ثبت استاد توقیف نموده. آیا با شکایت برادرم رفع توقیف میگردد یا خیر؟ لازم به ذکر است چون پلاک زمین عوض شده منابع طبیعی اعلام کرد بایستی از استان به طور کلی تصحیح گردد و زمان بر بوده و در قولنامه هم قید شده. آیا با شکایت برادرم که خریدار هست رفع توقیف میگردد یا خیر؟

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

سلام برادر شما باید به عنوان ثالث اجرایی دادخواست تقدیم کنند