مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام. همسرم منزل را 3 ماه ترک کرده. صورتجلسه مامورین انتظامی موجود است. لیکن ایشان از فروردین الی تیر ماه نیز فرار نموده بود که رضایت داد و آشتی کرد. پس از این که به منزل مراجعه کرد در شیراز بعد 20 روز بدون دلیل فرار کرده. حال ادعا دارد به علت عدم تامین جانی منزل را ترک کردم. هیچ گونه شکایتی در این 17سال علیه من نشده. هیچ مدرکی ندارد در این مدت هزینه کم و بیش از طریق عابر بانک بهش پرداخت کردم.کارشناس هر چی همسرم گفته قید کرده. آیا قاضی دقیقا بررسی میکنه یا برابر نظریه کارشناس اقدام خواهد کرد. بنده پول در ماه در چند مرحله بهش دادم کارشناس ماهی 1500 تعیین نموده. الکی خانومم گفته بچه 5 ساله پمپرز استفاده میکنه. 5 سال داره و اصلا استفاده نمیکنه. قید کرده ماهی 409 تومن هزینه هست. حالا بفرمایید قاضی دقیق بررسی میکنه یا خیر برابر نامه کارشناس اقدام میکنه؟

پاسخ ها :

تعیین نفقه توسط کارشناس نفقه زوجه تعیین نفقه نفقه زن نفقه فرزند نفقه