مشاوره حقوقی رایگان - حکم رابطه نامشروع پیامکی با زن شوهردار

باسلام
مردی هستم چهل ساله با یک فرزند دختر 18 ساله مدتهاست شاید حدود 4 سال با همسرم بر سر اینکه شبها تا دیر وقت توی گوشی موبایل هست بحث و جدل لفظی دارم تا تیرماه امسال داشت تو واتساپ چت میکرد یه لحظه چشمم به اسم کسی که طرفش بود افتاد یه اسم عجیب بود گفتم با کی چت میکنی اخر شبی گفت با خواهر وسطیم
فردا شب همون اسمو دیدم گفتم با کی چت میکنی گفت خواهر زادم
فردا شب همون اسم گفت خواهر بزرگم شک کردم فردا صبحش قبل از اینکه از خواب بیدار بشه گوشیش را برداشتم چک کردم دیدم هر شب پیامهای عاشقانه به هم میدن و روزها هم همینطور گوشیش را برداشتم و به قصد شکایت از دو طرف و طلاق به کلانتری رفتم و راهنمایی گرفتم به خانه که برگشتم به دست و پام افتاد و با قسم روی قران گفت رابطه حضوری نداشتیم و بعد از یک روز گریه و التماس بخشیدمش ولی تا دو ماه موبایل بهش ندادم و تمام مدارک داخل واتساپ و پیامها رو پاک کردم حدود سه ماه پیش یه سیم کارت جدید که به اسم خودمه بهش دادم الان بعد از سه ماه فقط شماره همون طرف را تو گوشیش با یه اسم خانم پیدا کردم ولی هیچ پیامی ندیدم دوباره قسم خورد که فقط شمارشو داشتم
اگر بخوام از اون مرد شکایت کنم بدون اینکه پای همسرم به دادگاه کشیده بشه ایا راهی هست و ایا همسرم هم پایش گیر هست و مجرم شناخته میشه
چون این روزها از نظر عصبی خیلی بهم ریخته هست و قرصهای اعصاب مصرف میکنه لطفا راهنمایی کنید باتشکر فراوان

پاسخ ها :

حکم رابطه نامشروع پیامکی با زن شوهردار رابطه نامشروع پیامکی همسر رابطه نامشروع