مشاوره حقوقی رایگان - قید صلح در سند مالکیت

با سلام
بنده یک سال قبل یک واحد آپارتمان رو خریداری کردم و سند تک برگ قطعی به نام من صادر شد، امروز داشتم به کپی سند قبل که متعلق به فروشنده بود نگاه میکردم در انتها در قسمت مستند مالکیت در سند تک برگ نوشته شده بود: صلح نامه شماره فلان به تاریخ فلان
سوال بنده این هست ایا این میتونه بعداً مشکل ساز بشه؟ و سند قطعی صادر شده برای بنده زیر سوال بره؟ و اینکه ایا این اقا میتونستن قانوناً با سند تک برگی که به نامشون هست اما این مستند در اون قید شده ( صلح ...) این خونه رو به بنده بفروشند؟
و اینکه چطور میتونم بفهمم مصالح ، متصالح و مورد صلح چه چیزی بوده یعنی جزئیات مکتوب رو از کجا باید استعلام کنم؟
ممنون میشم راهنمائی بفرمائید..

پاسخ ها :

قید صلح در سند مالکیت صلح نامه