مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از موسسه ی آموزشی

من برای دوره ی MBA ثبت نام کردم در مجتمع ...
9 میلیون از 14 میلیون شهریه م رو پرداخت کردم و روز کلاسم رفتم موسسه و قرارداد کلاس رو امضا کردم و رفتم سر کلاس
به جز مشکلات فرعی مثل نداشتن برنامه ی کلاس و نبودن تعداد دانشجویی که اعلام شده بود و کثیفی کلاس و تخته و ... اساتیدی هم که قبلا معرفی شده بودن سر کلاس نبودن
به خاطر همه ی این عوامل خواستم که نرم دیگه
حالا می گن چون قرارداد رو امضا کردی و اون جا هم نوشتیم که 20 % باید کسر بشه ما با 10% کسر موافقت می کنیم که می شه یک و نیم میلیون تومان
من مخالف این مبلغ هستم، چرا که مشکل رو از طرف موسسه می دونم نه از خودم
و می خوام ببینم چه راهی وجود داره که بتونم ازشون شکایت کنم و آیا دستم به جایی می رسه یا نه
می گن که ما اگه به حرف خودمون پایبند نباشیم که دیگه سنگ رو سنگ بند نمی شه
می گم شما فقط سر قرارداد می خواین رو حرفتون باشین
سر اساتید لازم نیست رو حرفتون باشید
می گه اون قانون موسسه هست و هیچ الزامی ما به اساتید معرفی شده نداریم
می گم قانونی که شما بین خودتون دارین به چه درد من می خوره و ...
ممنون می شم در این زمینه راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما مبلغی که میدن را بگیر وبرای الباقی به استناد قرارداد به شورای حل اختلاف شکایت کن رسیدگی میگنن

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول نقدا 90 درصد پول خود را بگیرید بعد برای 10 درصد شکایت کنید