مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سفارت خانه برای دادن ویزای غیر معتبر

سلام وقتتون بخیر
سال پیش از یه دفتر خدمات هواپیمایی برای گرفتن بلیط و ویزای توریستی 1 ماهه اندونزی اقدام کردم
و انها بعد از دو هفته ویزای من را اماده کردند
به طرف اندونزی پرواز کردیم اما داخل فرودگاه اندونزی موقع خروج از گیت اجازه ورود به اندونزی را ندادند و گفتند که شما در لیست سیاه اندونزی هستید و اجازه ورود ندارید
و مارا دیپورت کردند
بعد از برگشت به ایران ، به سفارت اندونزی رفتم و موضوع را گفتم .
گفتند که شما قبلا در اندونزی بیشتر از اعتبار ویزاتون در اندونزی بودین برای همین توی لیست سیاه هستید
گفتم . پس چرا ویزا دادین وقتی توی لیست سیاه بودم.
جواب دادن که ما نمیتونیم همه را چک کنیم
حالا من هزینه بلیط رفت و برگشت و هزینه ویزا و .... غیره ضرر کردم
ایا میشه از سفارت شکایت کرد برای دادن ویزای غیر معتبر

پاسخ ها :

شکایت از سفارت خانه برای دادن ویزای غیر معتبر ویزا