مشاوره حقوقی رایگان - چک و توقیف اموال

سلام و عرض ادب
بنده یک چک بابت خرید اپارتمان دادم و چون سازنده به تعهدات خود عمل نکرده قصد پاس کردن چک را ندارم.
فقط یک خودرو به نامم ثبت شده که دست برادرم در شهر دیگری است و به نام برادرم بیمه شده. سوالم اینه ایا با بودن بیمه نامه به نام شخص دیگر در صورت توقیف خودرو خودرو را میتوان رفع توقیف کرد ؟؟

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

یک مبایعه نامه عادی ثبت کنید و با اثبات این امر که بیمه نامه هم به نام اوست با ا اعتراض ثالث اجرایی میتوانید از خود دفاع کنید و رفع توقیف اجرایی را بخواهید لکن ملزم به پرداخت مبلغ چک هستید