مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق مرد بابت مهریه

سلام
6 ماه پیش از طریق ثبت، مهریه مو به اجرا گذاشتم و چون طرف مالی نداره و کارمند دولته، درخواست کسر از حقوق کردم ولی حدود یک ماه قبل بخاطر طولانی شدن رسیدگی به پرونده م در ثبت و رفت و آمدهای زیاد و بی نتیجه، درخواست ختم رسیدگی دادم و گواهی رضایت گرفتم که برم از طریق دادگاه اقدام کنم. جلسه دادگاه تعیین شده و اعسار و تامین خواسته من پذیرفته شده. حالا امروز دیدم واریزی دارم از طرف واحد مالی محل کارش و به نام خودش که مشخصه یک چهارم حقوقش برای من واریز شده ولی من تعجب کردم چون هنوز جلسه ای تشکیل نشده و شماره حساب به دادگاه ندادم. بعد به نظرم رسید که احتمالا این واریزی بخاطر همون درخواست از طریق ثبت بوده که با تاخیر دو سه ماهه انجام شده. سوال هام اینه که اولا یعنی هنوز نامه ختم رسیدگی به محل کارش نرسیده؟ و اگر برسه این واریزی قطع میشه؟ دوم اینکه اگر به همون ثبت بسنده می کردم، این کسر از حقوق تا کی ادامه داشت؟ و سوم اینکه آیا از طریق دادگاه هم به همین نتیجه می رسم؟ چون بهترین حالت همینه، نه تقسیط مهریه که الان هیچ ضمانت و جلبی نداره. و آیا مستقیم به حساب من واریز میشه یا دادگستری؟ ببخشید طولانی شد. باتشکر.

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

برا دریافت اقساط ماهیانه از دادگاه هم محل کارتون معرفی میکنید بعد از استعلام از اونجا ماهیانه از حقوق کم میشه