مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام. اینجانب ضامن شخصی شده ام و وام گیرنده وام خود را پرداخت نکرده است بانک مهر اقتصاد روی چکهایی که من ضامن امضاء نموده ام شکایت و اینجانب محکوم به پرداخت شده ام به مبلغ 55 میلیون تومان که ماهیانه از حقوق اینجانب برداشت میشود ماهیانه 1500 .. چهار ماه در سال 1397 و 12 ماه در سال 1398 و 9 ماه در سال 99 پرداخت کرده ام . و از وام گیرنده شکایت کرده ام خسارات و دیرکرد این مبالغ پرداختی چگونه محاسبه و چقدر میشود ایا میتوانم از وام گیرنده مطالبه کنم ؟

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام به میزانی که پرداخت نموده اید می توانید مطالبه نمایید در خصوص خسارت تاخیر تادیه از زمان مطالبه رسمی منطبق با شاخص اعلامی بانک مرکزی