مشاوره حقوقی رایگان - مزایده زمین کشاورزی

سلام خسته نباشید ما 11 ورثه ی زمین کشاورزی هستیم حدود 15 سال از فوت پدرم میگذره و هنوز زمین رو تقسیم نکردیم من دوتا سوال داشتم. یکی از برادرهایم درخواست مزایده داده است اما ما به مزایده رضایت نداده ایم آیا برادرم میتونه بدون رضایت ما زمین رو به مزایده بزاره؟ و ما چطور میتونیم جلوی این مزایده رو بگیریم؟ ممنون خسته نباشید

پاسخ ها :

ایران صیدالی

سرکار خانم ایران صیدالی :

سلام درصورتی که زمین به نسبت سهام سایر ورثه قابل تقسیم نباشد به دستور دادگاه فروخته وپول ان بین ورثه تقسیم میشود .اگر بتوانید رضایت برادرتان را بگیرید به مزایده نمیرود.

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

اگر دادخواست دستور فروش داده باشند شما میتوانید در مزایده شرکت کنید و به طور توافقی سهم بقیه را بخرید

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

اگر بر اساس قانون ابتدا تقاضای افراز به ثبت در خصوص املاکی که به ثبت رسیده داده یا درخواست افراز به دادگاه داده ابتدا به درخواست افراز رسیدگی میشود و بعد دستور فروش صادر میشود معلوم نیست چه اقداماتی را انجام داده است به هر حال یک نفر از مالکین مشاع هم میتواند این اقدامات را انجام دهد و نیازی به رضایت سایر شرکا ندارد