مشاوره حقوقی رایگان - تاریخ حجر

باسلام. پدر من مبتلا به آلزایمر هستند و برادرهای من با سواستفاده از این وضعیت اموال را به نام خود زده اند با مراجعه به دادگاه درخواست اثبات بیماری پدرم و ابطال اسناد زده شده به نام آنها داشتیم. اما تاریخ حجر از زمان مراجعه به پزشکی قانونی زده شده و اسناد قبل از تاریخ اعلام حجر به نام آنها زده شده. چه اقدامی برای تعیین طول زمان حجر پدرم باید صورت گیرد.سپاس

پاسخ ها :

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

باید تقاضای ابطال اسناد زده شده به علت عدم قصد پدرتون بدلیل الزایمر رو داد و مدارک پزشکی پدرتون جمع اوری کرده و از همین طریق ارجاع به پزشکی قانونی و اثبات این موضوع که پدرتون در هنگام انتقال اسناد اراده ای از خود نداشته