مشاوره حقوقی رایگان - اثبات حجر متوفی

پدرم در سال 82 عمل جراحی خونریزی وسیع و مزمن ساپ دورال در بیمارستان انجام شده است. تعادل روانی و جسمی و شنوایی نداشتند بعد از عمل جراحی هم هوشیاری و شنوایی خود را از دست دادند و 81 سال داشتند. در سال 96 یکی از فرزندان با برنامه ریزی ایشان را دفترخانه بردند و وکالت گرفته و سال 97 سند قطعی به اسمش زده است.
پدر مرحوم ما 4 ماه پیش در سن 95 سالگی فوت کردند. آیا با این مستندات پزشکی عمل جراحی مغز و مطلعین و پنج فرزند شاکی میشه حجر را اثبات کرد؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اگر ادله شما قوی باشد، اثبات حجر تا حدی امکان دارد

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید