مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام. شوهرم کارمند رسمی وزارت نفت است و دو طلاق توافقی قبل از من داشته است.
حال مهریه من را کامل داده است و هم نفقه ام را می‌گوید من کارمند هستم و نمیتوانم دادخواست طلاق بزنم. خودت بزن من هم نمیدونم دلیلش چی هست و هم دلم طلاق نمیخواد.
میشه بدونم چرا همسرم نمیتونه دادخواست طلاق بزند؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست طلاق از طرف تبعات مالی فراوانی دارد. غیر از مهریه و نفقه , اجرت المثل , نحله و تا نصف اموالی که در زمان زوجیت بدست آمده باید پرداخت شود. هر چند همگی قابل تقسیط است.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام.با پرداخت حقوق قانونی شما زوج یاهمسر شما هر زمان بخواهد شمارو طلاق بده ودادگاه هم حکم طلاق صادر میکنه چه شما قبول کنید چه نکنید و مانعی جهت ارائه دادخواست از طرف شوهر شما وجود ندارد حتما دلیل شخصی دارند وگرنه قانونا مشکلی نیست