مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری

با عرض سلام و ادب بنده سوالی دارم بعد فوت پدر حقوق پدر به دختری که در خانه هست و مجرد می رسه اگه دختر ازدواج کنه و ازداوجشو ثبت نکنه یعنی بطور صیغه دائم و این حقوق را بگیره جرم محسوب می شود و در صورت جرم چه مجازاتی دارد

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام قانون فقط شامل دختراني كه بصورت دايم ازدواج رسمي نمايند و ان ازدواج ثبت شود مانع دريافت مستمري ميشود و ازدواج موقت و غير رسمي مانع قطع مستمري نميباشد

یاسر میری نژاد

یاسر میری نژاد:

دوستمون درست پاسخ دادن