مشاوره حقوقی رایگان - پرونده جانبازی

با سلام. از آن جایی که در سال 1367 در حین ماموریت سپاه پاسداران تصادف نمودم و‌ پس از طی مراحل درمانی به کمیسیون پزشکی بنیاد جانبازان استان خوزستان مرکز استان برای من 15 درصد جانبازی تایید نمودند و حتی ماهانه حقوقی از امور ایثارگران دریافت مینمودم و لیکن پس از سال ها در صدد آن شدم که نامه جانبازی برای محل کارم پتروشیمی بندر امام ماهشهر ارائه نمایم. متاسفانه هیچ گونه سابقه و ماموریتی پیدا نکرده ام. آیا از طریقی امکان استعلام از همان سامانه حقوقی هست و آیا از طریق آن ‌میشود سوابق کمیسیون پزشکی و‌ درصد جانبازی و‌ ماموریت و ... را پیدا کرد. ممنون از حوصله و راهنماییتان

پاسخ ها :

پرونده جانبازی پیگیری پرونده جانبازی درصد جانبازی کمیسیون پزشکی جانبازی مفقودی پرونده جانبازی جانبازی