مشاوره حقوقی رایگان - ریموت درب پارکینگ در ساختمان

سلام. من در ساختمان 4 واحدی هستم. دو واحد پارکینگ داریم و درب پارکینگ از درب ورودی برای عبور و مرور جدا هست. تصمیم به ریموتی کردن درب پارکینگ گرفتیم. دو واحد دیگر که پارکینگ ندارند، انباری دارند که در انتهای پارکینگ هست و درب دیگری به جز در پارکینگ هست که از راه پله به پارکینگ راه داره و وارد پارکینگ میشیم و میتونیم به انباری بریم. میخواستم بدونم برای ریموتی کردن درب پارکینگ، از واحدی که پارکینگ ندارد هم باید اجازه گرفت. اگر مخالف درب ریموتی بود و این که این کار رو انجام بدیم باید ریموت به واحد که پارکینگ نداره هم داده بشه.

پاسخ ها :

ریموت درب پارکینگ در ساختمان ریموت درب پارکینگ برای واحد بدون پارکینگ ریموت پارکینگ قوانین آپارتمان نشینی و مشاعات پارکینگ