مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی ماده 477

آیا میتوانم در دادگاه بدوی اعاده دادرسی نسبت به رای قطعی دادگاه تجدید نظر استان نمایم البته با دلایل محکم معلوم که در پرونده موجود میباشد که خود گویای اشتباه محض قضات و مستشار دادگاه تجدید نظر میباشد در حال حاضر بدلیل وضعیت کرونایی امکان رفتن به استان را ندارم و میخاهم اگر ممکن است از دادگاه محل درخواست بدهم آیا ممکن است چنین خواسته ای و مهلت اعتراض بر روی رای قطعی محاکم تجدید نظر تا چه زمانی هست آیا اگر مدرک مهم دلیل بر اثبات اشتباه محض بر پرونده باشد میتوان هر چند ماه هم که گذشته باشد اعاده نمود متشکر از شما وکلای صبور و گرامی

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

درخواست ماده 477 باید به رییس دادگستری استان داده شود

سید علی صادقی

سید علی صادقی :

استان :

موارداعاده دادرسی درقانون مشخص شده است و در پرونده های حقوقی باید دادخواست خود را به آخرین دادگاه صادرکننده رای تقدیم نمود ودرپرونده های کیفری به دیوانعالی کشور تقدیم نمود.