مشاوره حقوقی رایگان - بازرسی نیروی انتظامی بین شهری

سلام و خسته نباشید
به سوال داشتم در ‌مورد گشتن ساک لباس زنانه در ایست بازرسی های بین شهری
ایا ماموری در ایست بازرسی اجازه ی تفتیش ساک لباس زنانه را دارد یا خیر
و ایا نباید برای تفتیش ساک لباس زنانه که شامل لباسهای زیر زن هم میشود مامور مردی حق بازرسی داشته باشد ؟ ایا نباید مامور زن این کار را انجام بدهد ؟ و در صورت شکایت از برخورد بد و احترام نذاشتن به حقوق شهروندی میتوانم چه کاری انجام دهم ؟ اگر جواب من را با دلایل قانونی و طبق دستورالعمل ها و ماده های قانونی بدهید ممنون میشم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام به 197 بازرسی نیروی انتظامی زنگ بزنید