مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون ماده 121

سلام وقت بخیر
بنده 2سال پیش توسط فرمانده استان نیروی انتظامی 1ماه انتظار خدمت شدم برای مسائل اخلاقی حالا بعد از 2سال میگن باید بری کمیسیون 121 هیچ حکمی از دادگاه نداشتم یعنی به دادسرا معرفی نشدم. پرونده ام مشکلی ندارن غیر از همون تنبیه حالا میخواستم بدونم ممکنه چت حکمی برام بزنن ممنون از راهنمایی تون؟

پاسخ ها :

انتظار خدمت به دلیل مسائل اخلاقی کمیسیون ماده 121 انتظار خدمت