مشاوره حقوقی رایگان - خسارت فسخ مبایعه نامه

سلام و عرض ادب
سال گذشته مادر بنده که کاملا بی سواد بوده اند بواسطه اعتماد به یکی از آشنایان و با ترفند ایشان مبایعه نامه ای را در بنگاه انگشت زده اند و بنگاه دار بعد از گرفتن اثر انگشت با همکاری همان شخص مبایعه نامه را به نام همان شخص پر کرده اند و مدعی شده اند که ملک را از مادر بنده خریداری کرده اند و مبالغی هم پرداخت کرده اند و طبق همان مبایعه نامه قرار محضر و تنظیم سند گذاشته اند و عدم حضور گرفته اند و تمام این اتفاقات بدون آگاهی مادر بنده انجام شده . آیا در حال حاضر که مادر بنده فوت شده اند میتوان حقیقت را اثبات کرد با توجه به اینکه متن مبایعه نامه بعد از اثر انگشت پر شده و قلم خوردگی هم دارد . آیا میتوان این قرارداد را باطل کرد یا خیر . اگر نه آیا میتوان خسارت فسخ قرارداد را که در مبایعه نامه آمده پرداخت کرد و قرارداد را فسخ کرد

پاسخ ها :

خسارت فسخ مبایعه نامه فسخ مبایعه نامه متوفی فسخ مبایعه نامه گرفتن اثر انگشت با فریب مبایعه نامه