مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلب به استناد سفته

باسلام
بنده 4سال پیش از شخصی بابت کار کردن مبلغ 20 تومن سفته درخواست کرده و سپس شکایت کردم ولی به دلیل اینکه دوباره با شخص مورد نظر شروع همکاری داشتم پیگیر شکایتم نشدم. اما بعد از گذشت 3سال دوباره از اون شخص مبلغ 30 تومن طلب کار شدم. و حالا دوباره پیگیر همون شکایت قبلی شدم که به جز 20تومن اصلی 4سال هم تاخیر تادیه اضافه شده بود. بعد از جلب طرف مقابلم واخواهی زد و حالا ایشان به استناد فیشهای واریزی که شاید بالای 60 میلیون هم باشد ادعا میکند که کل بدهی بابت سفته ها را پرداخت کرده است. در صورتی که طی این چند سال بنده پولهایی که به حسابم واریز شده بابت خدمات و کارهایی بوده که انجام دادم و ربطی به سفته ها نداشته و بابت این کارها و خدمات شاهد دارم.
بنده به غیر از شاهد راه دیگری هم دارم؟ و اینکه ایا ادعای ایشان ممکن هست مورد قبول واقع شود و من نتوانم طلبم را اخذ کنم؟

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام طبق اظهارات، اولا شما مجبور به تلاش و دفاع از خود می باشید ثانیا علاوه بر شعود، اگر پیامک، رسید، دفاتر حساب و کتاب و مانند آن را در کنار شهود استفاده کنید
ثالثاً نتیجه دعوا قابل پیش بینی نیست