مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سرباز فراری

سلام.
متولد 77 هستم و اسفند سال 95 به خدمت رفتم و دقیقا بعد از یک سال خدمت چند بار 14 روزه غیبت کردم و به خاطر اینکه فراری حساب نشم، قبل 14 روز خودم رو معرفی کردم. بعدش در بهار سال 97 به مدت شش ماه فرار کردم و در منزل دستگیرم کردند و دادگاه نظام رفتم و با 700 تومان جریمه آزاد شدم.
دوباره فرار کردم تا به الان. مادر مطلقه هم دارم که بالای 18 سال از طلاقش میگذره و ازدواج مجدد نکرده.
میخواستم بدونم میتونم معافیت بگیرم یا نه؟ اگر الان خودم رو معرفی کنم باز هم حبس دارم؟
به نظر شما چقدر اضافه خوردم؟
خواهشمندم جواب بدید. در سن جوانی نابود دارم میشم. اصلا اگر راه داره وکیل هم میگیرم اگر کاری میشه کرد.

پاسخ ها :

محمد حسن پورانزابی

محمد حسن پورانزابی :

استان :

سلام مجدد خود را به یگان معرفی کنید به نظرم سرنوشتتون رو تحت شعاع قرار میدهد توصیه میکنم حتما خدمت سربازی را به اتمام برسانید