مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه دفاع از اتهام انتسابی

سلام. بنده سال گذشته از یکی از دوستان جنسی رو خریداری کردم و فاکتوری نگرفتم. اما قرار بود پول جنس رو یک ماهه پرداخت کنم. اما جنس رو بعد از فروش متاسفانه نتونستم پول کنم و طرفی که قرار بود پول پرداخت کنه فرار کرد و من بدهکار شدم به دوستم. از من شکایت کردن چند بار احضار شدم اما با هماهنگی این که جنسی که من داده بودن رو تهیه کنم و بهشون برگردونم، نرفتم دادگاه . جنس رو تهیه کردم اما طرف من نمیاد تحویل بگیره و میگه جنس رو میگیرم ولی رضایت نمیدم تا بفروشمش ببینم چقدر پول دستم رو میگیره. حالا از دادگاه برای من احضاریه اومده جهت دفاع از اتهام انتسابی.یک روز وقت دارم میخواستم بپرسم برم جلب میکنن یا فقط سوال جواب میشم؟ انتهای احضاریه نوشته اکه حضور پیدا نکنم جلب صادر میشود. خواستم بدونم برم دادگاه جلب میشم یا نه؟ ممنون میشم جواب بد

پاسخ ها :

احضاریه دفاع از اتهام انتسابی نتیجه عدم حضور جلب است اتهام انتسابی عدم پرداخت ثمن کالا قوانین خرید و فروش کالا