مشاوره حقوقی رایگان - معاف از رزم اعصاب و روان

سلام. میخواستم بدونم اگر کمسیون پزشکی به علت داشتن خودزنی معاف از رزم اعصاب و روان تشخیص بده، برای آینده شغلی من مشکلی پیش میاد؟
من در حال حاضر هیچ مشکل روانی و عصبی ندارم و این خودزنی ها برای سال های قبل است.

پاسخ ها :

معاف از رزم اعصاب و روان معاف از رزم به دلیل خودزنی استخدام در صورت معافیت اعصاب و روان خودزنی معاف از رزم