مشاوره حقوقی رایگان - احراز نشدن جانبازی در بنیاد شهید

با سلام. بنده سال 1387 در حین انجام وظیفه و ماموریت در راهور مریوان، در طرح برخورد با وسائط نقلیه فاقد پلاک و ضمن توقف خودرو، ناجوانمردانه توسط فردی مجروح و به کما رفتم و دچار خونریزی مغزی شدم. ناجا به بنده 56 درصد جانبازی داد. اما بنیاد شهید به علت عدم انطباق با آیین نامه جانبازی بنده را احراز ننمود. بنده چندین بار خواستم که اعتراض بزنم اما مسئول کمیسیون ماده 16 هر بار بنده را پشیمان کرده که بی فایده هستش و نتیجه نمیگیری و جانبازی ناجا رو هم خراب میکنی. الان من چی کار کنم؟ آیا این حادثه از مصادیق جانبازی نیستش؟ در شهر مرزی، حین ماموریت با چاقو. بنده حتی به اون طرف بدون هیچ چشم داشتی رضایت دادم. تکلیف چیست؟ اعتراض بزنم یا بی خیال بشم؟

پاسخ ها :

عدم احراز جانبازی توسط بنیاد شهید آسیب در حین ماموریت ناجا جانبازی در حین ماموریت شرایط جانبازی حین ماموریت مجروحیت در ماموریت ماموریت ناجا احراز جانبازی جانبازی