مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت با مرد متاهل

به مدت دوسال با هم رابطه داشتیم از وجود همسرش با خبر بودم بعد یکدفعه ای این آقا بهم پیشنهاد صیغه داد انجام دادیم بعد از یکماه به دلیل شخصی از ایشون طلاق گرفتم تا یکسال با ایشون در ارتباط نبودم خودش حالم پیگیری می‌کرد دوباره با اصرار خواست زنش بشم و صیغه جاری شد با اصرار خودش ولی من از ته دلم راضی نیستم این هم بگم مجردم و تا حالا ازدواج نکردم 31 ساله هستم. پدرم فوت کرده آیا این ازدواج صحیحه وظایف این آقا در این ازدواج چیه؟

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام
در عقد موقت حتما باید مهریه زن ذکر شود
اساس ماده 1113 قانون مدنی در عقد نکاح موقت ، مرد ملزم به پرداخت نفقه به زن خود نیست ؛ مگر اینکه دادن نفقه به زن شرط شده باشد یا اینکه عقد مبنی بر پرداخت نفقه به زن در عقد موقت جاری شده باشد .
در عقد موقت یا صیغه ، زن و مرد نمی توانند به واسطه طلاق از هم جدا بشوند و جدایی زن و شوهر از یکدیگر در عقد موقت از طریق بذل مدت از طرف شوهر به زن یعنی بخشیدن باقی مانده مدت زمان عقد موقت از طرف شوهر و یا انقضای مدت عقد موقت شکل می گیرد که عقد موقت پس از خاتمه مدت آن به پایان می رسد