مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی مبنی بر توقیف ماشین

با سلام بنده در تاریخ 1395/12/29 ماشینی را از بنگاه خریدم در زمان خرید خودرو استعلام گرفتم هیچ گونه خلافی و شکایتی وجود نداشت بعد از گذشت یک سال و اندی رفتم برای فک پلاک الان متوجه شدم دستور توقیف ماشین توسط بازپرس در تاریخ 1396/04/13 صادر شده است و نمی تونم فک پلاک کنم پیگیر که شدم بهم گفتن به دلیل اینکه در تاریخ 1395/10/15 دو ماه و نیم قبل از اینکه ماشین را بنده خریداری بکنم توسط صاحب قبلی که به صورت قولنامه ای ماشین را خریداری کرده بود اقدام به صحنه سازی کرده اند و بازپرس حکم جلب اون شخص و دستور توقیف ماشین را صادر کرده است. سوالم اینه لطف بفرمایید راهنمایی کنید من می تون با ارائه مدارک به دادگاه حکم توقیف ماشین رو بردارم یا نه؟ اگه میشه چطوری؟ یا باید شکایت فروشنده (بنگاه) را بکنم که به نظرم این کار طول میکشه ممنون میشم

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام ضمن ارایه اسناد و مدارک نشانده خرید اتومیبل توسط شما و تنظیم استشهادیه مبنی براینکه انومبیل از چه تاریخی در تصری شما بوده است و خصوصا بیمه نامه طی لایحه ای درخواست رفع توقیف ماشین را بدهید . (البته من دقیق متوجه نشدم چرا اتومبیل توقیف شده است اقدام به صحنه سازی کرده است یعنی چه ؟

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

باسلام بابیمه نامه ماشین که به نام شماست و قولنامه به شعبه بازپرسی مراجعه و درخواست رفع توقیف از خودرو را مطرح نمایید