مشاوره حقوقی رایگان - قدرالسهم شهرداری

سلام. 40 سال پیش یک قطعه زمین به متراژ 141 متر با قولنامه خریداری کردیم و بدون پروانه اقدام به ساخت و ساز قسمتی از زمین کردیم. بعدا جریمه ماده 100اون و پرداخت کردیم و بعد از آن 33 متر دیگر هم به آن اضافه کردیم. حالا میخواهیم وام بگیریم که بانک برای رهن سند از شهرداری استعلام ماده صد کرده و شهرداری علاوه بر ماده صد اون سی و سه متر 81 میلیون بابت قدرالسهم تفکیک میخواد. آیا این کار قانونی است؟ مگر ماده 101 برای زمین های بیش از 500 متر نیست؟ ما که تفکیک نمیخوام فقط میخوایم رهن بانک باشه. با تشکر.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

مگراینکه 33متر تخریب بشه و به حالت قبل برگرده...چون 33متر غیرقانونی ساخته شده