مشاوره حقوقی رایگان - صورت مجلس تفکیکی

با سلام، صورت مجلس تفکیکی آپارتمان ما جای ستون ها مشخص نیست و در عین حال حدود اربعه جا پارک ها را طوری بیان کرده که با ستون ها تداخل دارد، در مقام عمل نمی توان دقیقا مانند صورت مجلس تفکیکی پارک کرد و مجبور هستیم مقداری از حدود اربعه خود خارج شویم. با توجه به ماده یک و دو آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمان ها که مالکیت خصوصی رو مبتنی بر عرف تعریف کرده، آیا بیرون زدگی جا پارک ما از حدود اربعه خلاف قانون است ؟
در نظر داشته باشید که تمام مالکیتی که جای پارک مستند دارند با این مسئله مشکلی ندارند و این نوع پارک کردن هیچ مزاحمتی برای پارک دیگر خودرو ها نیست، فقط آن دسته از مالکينی که جای پارک مستند ندارند این مساله را ابزاری برای امتیازگیری قرار دادند و نسبت به آن شاکی هستند.

پاسخ ها :

فاطمه کریمی

فاطمه کریمی :

استان :

تامین دلیل با کسب نظر کارشناس دادگستری چاره ساز هست.موفق باشید