مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام وقت بخیر من میخوام نقشه یا صورت تفکیکی چیدمان پارکینگ آپارتمان سکونتم را داشته باشم چون در مورد جانمایی پارک خودرو در پارکینک به مشکل برخوردیم بعد از 23 سال چون سه واحد دارای پارکینگ مدعی موقعیت دیگری هستند حالا تقاضا دارم در این مورد من رو راهنمایی کنید از کجا و چه مدارکی مورد نیاز می باشد

پاسخ ها :

پارکینگ در صورت مجلس تفکیکی جانمایی پارکینگ در ساختمان حدود پارکینگ در صورت مجلس تفکیکی پارکینگ در ساختمان صورت مجلس تفکیکی پارکینگ