مشاوره حقوقی رایگان - تبلیغات در دایرکت اینستاگرام

سلام، وقت بخیر. سوالی داشتم درمورد فرستادن تبلیغات یک شرکت به دایرکت افردا مختلف که در واقع فرستادن یک بنر و متن که شامل معرفی شرکت و محصولات و آیدی مشاور شرکت هست. ممکن هست باعث ایجاد مشکل بشه برای شخصی که این کار رو میکنه؟ در واقع یک سری شرکت های دانش بنیان و یک سری شرکت های خصوصی که به گفته خودشون نماد اعتماد الکترونیکی دارند بابت فرستادن تبلیغات شرکتشون در دایرکت اینستاگرام حقوق و دستمزد میدن. میخواستم بدونم که این کار مشکل قانونی نداره؟ انجام دادنش مشکل ساز میشه یا نه؟ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود اگر شرکت معتبر باشه ومجاز به تبلیغ باشه مادامی که برای دیگران ایجاد مشکل نکند، مشکلی نداره