مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تحریق عمدی

با سلام برادر من هشت ماهه که در بازداشت هستش و اتهام وارد شده بر او تبلیغ علیه نظام و تحریق عمدیست که به هیچ وجه هیچ سند و شاهدی برای تایید این ادعا وجود نداشته الا اقرار اولیه که در حفاظت اطلاعات سپاه از اونها گرفته شده اما بعد گذشت این مدت هیچ مدرک یا فیلم یا شاهدی بر این ادعا وجود نداشته همچنین هیچ آثار جرم و خسارتی مبنی بر این که حریقی باعث این مسئله شده باشه وجود نداره اما اونها رو محارب تلقی کردن
قاضی پرونده اونها شخصی به اسم ... رئیس دادگاه انقلاب ... هستش البته این پرونده سه قاضی داره اما ایشون فقط حکم به این رای دادن

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام ایا درحال حاضر حکم به محکومیت برادرتان به اتهام محارب صادر و ابلاغ شده است ؟